2010. december 30., csütörtök

labirintus

azt hiszem, mostantól gyerekeknek szóló, elkészíthető, barkácsoló, feladatmegoldó dolgokat is közzé fogok tenni. ugyanis, ha jól emlékszem, rengeteg a blogoló anyuka. :) nekik szeretnék pár ötlettel segíteni.

én emlékszem, hogy mennyire tudtunk unatkozni az iskolai szünetekben. bár a télen az ünnepekkel hamar eltelt, de így is voltak órák, amikor nem tudtunk magunkkal mit kezdeni. íme egy pár labirintus, kicsiknek és nagyoknak, ha pár percre leköti a gyerkőcöt, már megérte kinyomtatni. :)


2010. december 28., kedd

horgoljunk szerencsemalacot!

szilveszteri buliba a házigazdának pezsgő mellé :) vagy csak úgy.


2010. december 20., hétfő


MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK, SZERETETBEN, BÉKESSÉGBEN!!
Ez a dal nagyon kedves nekem. Egy évvel ezelőtt ezen a napon tudtuk meg, hogy végre hazamehetünk a kórházból a picike fiammal. Sajnos születése után egy nagyon komoly koponyaműtéten kellett átesnie, de olyan szépen gyógyult, hogy azt mondta az orvosa, hogy karácsonyra hazaenged minket. És akkor épp ez a dal szólt a rádióban.... nagyon szép volt.

Ezúton is köszönöm a kórház minden orvosának, dolgozójának, amit értünk tettek, és minden csöppnyi emberkéért tesznek azóta is! KÖSZÖNÖM! Örökké hálás leszek nekik!

asztalteríték

2010. december 9., csütörtök

dióból készült karácsonyfa dísz

úgy látom, sokan vagyunk, akik ötletekkel szolgálnak másoknak. találtam egy nagyon aranyos blogot, ahol szintén jókat lehet mazsolázni.


2010. december 4., szombat

nekem mindig gondot okoz, hogy hogyan csomagoljam be az ajándékokat. de ez a megoldás, egyszerűen zseniális!

2010. december 3., péntek

filcből, papírból, kartonból elkészíthető aranyos dekoráció ablakba, asztalra, polcra, falra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...