2010. január 31., vasárnapaz idei év első termése! és készül a tulipános kistestvére is!
ezekből kispárnát szeretnék, ugyanis egész nyáron kerti partik vannak nálunk, és sosincs elegendő ülő alkalmatosság, és ha fel is találják magukat a haverok, akkor nincs elegendő kispárna. így most gártok egy párat.
hát igen! a varrás nincs kész. már akkora halom varrnivaló van összegyűjtve, hogyha egyszer le tudok ülni mellé, akkor tuti bejár pár hétre! na de nem baj!

BUÉK

megkésve bár, de mivel ez az első bejegyzésem, így gondoltam ezzel kezdem.

megszületett kisfiam, így ezért hanyagoltam mindennemű olyan jellegű tevékenységet, mely nem a csöppségemmel és nem a háztartással kapcsolatos. de mostmár, immár 7 hetesen, olyan jól beállt a napirendünk, hogy néha van időm egy kicsit kikapcsolódni.
el is gondolkodtam, miket szeretnék véghezvinni, amíg itthon leszek a picivel. íme:
  • remélem hamarosan sikerül a varrógépnek megfelelő helyet találni a házunkban (régi tipusú, ezért elég nagy) és végre nekiállhatok kísérletezgetni
  • szeretnék elvégezni egy angol tanfolyamot és/vagy valami iskolát. ugyanis csak egy érettségim és egy tanfolyamom van, a főiskolát nem fejeztem be és nem is akarom.
  • nagyon sok szép mintám van, amit szertnék kihímezni, talán még a Meskán is közzétenni egyet-kettőt
  • tavasszal veteményezni szeretnék. eddig is próbálkoztam, de a gaz mindig elhatalmasodott rajta, alig maradt nekünk valami. most idén talán megváltozik a helyzet.
  • szintén tavasszal szeretnék virágokat ültetni. illetve előtte kitalálni, hogyan oldjuk meg a kutyakérdést.
  • és persze nagyon jó anyukája lenni a picinek!!!!!! és talán ez a legfontosabb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...