2009. november 28., szombat

karácsonyra készülve


Mivel már nincs két hetem se hivatalosan a Babácskánk érkezéséig, így gőzerővel dolgozom a karácsonyi ajándékokon. Egyenlőre csak a hímzés részét készítem el, talán Babácska lesz olyan türelmes, hogy megengedi majd hogy tényleg be is tudjam fejezni a varrást.
Itt most egy hat darabból álló ruhaszalvéta egyik pédánya díszeleg. Szerencsére már négy elkészült, azután pedig irány a varrógép, és valami nagyon szépen be kellene szegni!! Na ettől tartrok a legjobban! :)
sajnos a képek, melyeket felteszek, nem valami jó minőségűek, mert telefonnal vannak fényképezve, de igyekszem majd így is kihozni belőlük valamit.

2009. november 21., szombat

Lassan-lassan elkészülnek a következő álmaim. Konkrétan karácsonyi ajándékok, mégpedig: szalvéta, asztalterítő illetve csak egy közép, és csomagoláshoz kis zsákocskák..... hamarosan olyan állapotban lesznek, hogy fel tudom tenni a képeket ide.... a hímzés már kész, de a szegés még várat magára. A varrógépet jelenleg használják, és nem akarom megzavarni....
Van néhány réges-rég elkészült hímzésem, azokat is megpróbálom összeszedni, és közszemlére tenni!

2009. november 18., szerda

Miután sikerült nagy összegért egy kicsi kifogót vennem, gondoltam csinálok én egyet. Mondanom sem kell, harmadannyi összegért kettő darabot sikerült elkészítenem. Ő lenne az egyik.....
Aranyos Mackó.... és milyen édes lesz benne picúrkám... :)
A színek..hm.. nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz, és csak ezek voltak itthon. Még fejlesztenem kell a készletemet, de szerintem így is szép..
Persze a szegését még nem készítettem el, nem mertem elrontani.

az Első...

Íme, elkezdem én is.... Régen rendszeresen írtam naplót, melyben fontos és fontosnak vélt dolgaimról beszámoltam. Nem szerettem visszaolvasni őket, azóta is a szekrény mélyén pihennek. Ezzel a bloggal sem az a célom, hogy magamról írjak, egyszerűen csak szeretném közzé tenni azokat a dolgokat, alkotásokat, melyeket sikerül véghez vinnem. Sajnos az egyik legnagyobb hibám, hogy mindig csak tervezek, és általában csak a fejemben készülnek el ezek a dolgok... hát ezért indítom ezt a blogot... mert ha beharangozom a terveimet valakinek, akkor általában meg is csinálom.
Sok minden érdekel. Legutolsó őrületem, ami már hosszú ideje tart (hozzám képest hosszú ideje, hisz mindig van valami érdekesebb) az a keresztszemezés, hímzés, és most már kezdek megtanulni varrni is... kényszerből. Mert nem lehet mindig képeket hímezni.

Jelenleg Picike babát hordok szívem alatt, neki készülnek apró dolgok. Remélem előbb-utóbb az Ő alkotásait is fel tudom majd tenni, illetve Apukája is nagy ezermester, az Ő alkotásait is szeretném közszemlére tenni....
Nagyjából ennyi a kezdet.... meglátjuk milyen lesz a folytatás...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...